Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa625g106kcal2.5g15.6g3.7g4.4g
Purjosipuli 331g76kcal6g7.9g0.7g7g
Paprika keltainen 125g38kcal1.2g6.4g0.2g2.5g
Tomaatti 312g71kcal1.7g10.8g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g28g59kcal3.8g5.9g2.3g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g1645kcal32.8g102.2g117.2g39.8g
Valittu annoskoko1940g823kcal16.4g51.1g58.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna970g411kcal8.2g25.6g29.3g10g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665