Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1600g1120kcal256g0g4.8g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g120g619kcal6g8.4g62.4g0g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g4106kcal525.2g19.2g174.4g0g
Valittu annoskoko1940g2053kcal262.6g9.6g87.2g0g
Annoskoko puolitettuna970g1027kcal131.3g4.8g43.6g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972