Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 820g1137kcal102.5g2.5g80.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g68g408kcal14.3g4.5g36.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Canderel makeutusjauhe32g123kcal0.9g29.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g4616kcal405.4g213.2g238.2g0g
Valittu annoskoko1940g2308kcal202.7g106.6g119.1g0g
Annoskoko puolitettuna970g1154kcal101.4g53.3g59.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856