Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1063g3562kcal127.6g701.8g25.5g87.2g
Grahamjauho 65g213kcal6.9g39.4g1.4g6.4g
Siirappi 47g143kcal0g35g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 47g153kcal13.7g3.3g9.5g14.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 38g255kcal10.2g2.6g21.9g4.7g
Rypsiöljy 30g261kcal0g0g29.5g0g
Vesi591g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 59g44kcal7.8g0.6g0.2g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g9261kcal332.4g1565.4g176g233.8g
Valittu annoskoko1940g4631kcal166.2g782.7g88g116.9g
Annoskoko puolitettuna970g2315kcal83.1g391.4g44g58.5g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.3g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010