Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1000g279kcal22.7g29g2g22g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g100g370kcal24g0.1g31g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g330g535kcal83.8g0.3g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g6878kcal277.2g86.4g590.2g44g
Valittu annoskoko1940g3439kcal138.6g43.2g295.1g22g
Annoskoko puolitettuna970g1720kcal69.3g21.6g147.6g11g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096