Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1623g11776kcal19.3g6.5g1319.8g0g
Sokeri 1577g6401kcal0g1575.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1531g2183kcal191.3g4.6g156.9g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g2115g7149kcal184g1499.6g19g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g742g4453kcal178.1g49g400.7g0g
Leivinjauhe 139g244kcal7.2g52.6g0g0.7g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1855g2560kcal139.1g98.3g185.5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl417g187kcal1.3g41.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g69908kcal1440.6g6655.4g4164.6g1.4g
Valittu annoskoko10000g34954kcal720.3g3327.7g2082.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna5000g17477kcal360.2g1663.9g1041.2g0.4g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576