Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 850g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 330g250kcal6.2g50.9g0.7g3.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 105g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 200g68kcal2.2g10.8g0.4g5.8g
Sipuli, paistettu 35g35kcal0.5g1.7g2.9g0.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g32kcal1.2g1.7g2.3g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa213g159kcal8.5g27.6g0.2g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3887g2046kcal108.6g197.2g81.4g46.2g
Valittu annoskoko1944g1023kcal54.3g98.6g40.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna972g511kcal27.2g49.3g20.4g11.6g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277