Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g422g608kcal92.9g0g25.3g0g
Rypsiöljy rainbow8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Parsakaali brokkoli 169g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Hillosipuli, Rainbow45g16kcal0.4g3.2g0g0g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%84g68kcal2.7g5.1g4.2g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g113g180kcal9g5.6g13.5g1.7g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g17g61kcal2.2g11.8g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 676g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g2430kcal240.6g99.8g111.6g30.2g
Valittu annoskoko1944g1215kcal120.3g49.9g55.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna972g608kcal60.2g25g27.9g7.6g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143493