Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi360g2592kcal3.6g3.6g288g0g
Sokeri 468g1900kcal0g467.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g720g4183kcal157.7g68.4g364.3g74.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g18479kcal421.6g1081.4g1385.8g149.8g
Valittu annoskoko1944g9240kcal210.8g540.7g692.9g74.9g
Annoskoko puolitettuna972g4620kcal105.4g270.4g346.5g37.5g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606