Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai359g1330kcal18g115g89.9g7.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha449g746kcal85.4g0g44.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl12g107kcal0g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g359g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Juustoraaste Arla Magre 17%90g252kcal26.1g2.2g15.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 270g49kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g270g55kcal1.6g10.2g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g5293kcal273.2g308.6g331g40.4g
Valittu annoskoko1944g2647kcal136.6g154.3g165.5g20.2g
Annoskoko puolitettuna972g1323kcal68.3g77.2g82.8g10.1g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249