Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 365g1253kcal37.2g255.6g4.4g12.8g
Sokeri 96g388kcal0g95.4g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 247g343kcal30.9g0.7g24.2g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 112g596kcal0g0g67.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen1124g450kcal11.2g67.4g11.2g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g6059kcal158.6g838.2g214.4g39g
Valittu annoskoko1944g3029kcal79.3g419.1g107.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna972g1515kcal39.7g209.6g53.6g9.8g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526