Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.622g2177kcal82.7g422.9g14.9g23.6g
Sokeri 271g1100kcal0g270.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)558g184kcal18.4g25.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g239g1722kcal2.4g2.4g191.4g0g
Neilikka, annos 4g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g74kcal2.6g14.4g1.7g6.7g
Siirappi 223g673kcal0.2g165.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g11909kcal213g1812.2g416.4g60.6g
Valittu annoskoko1944g5954kcal106.5g906.1g208.2g30.3g
Annoskoko puolitettuna972g2977kcal53.3g453.1g104.1g15.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450