Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3292g5465kcal625.5g0g329.2g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 1440g1391kcal43.4g282.1g4.6g14.3g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3292g968kcal18.4g174.5g6.6g62.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 823g3209kcal17.5g18.1g345.7g0g
Valkosipuli 49g54kcal3.9g8g0.3g1g
Juustoraaste emmental punaleima823g3210kcal238.7g0g246.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 62g0.8kcal0.2g0g0g0g
Oregano, kuivattu 8.2g25kcal0.9g1.8g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28754kcal1902.4g988.8g1869g169.6g
Valittu annoskoko10000g14377kcal951.2g494.4g934.5g84.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7189kcal475.6g247.2g467.3g42.4g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429