Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa250g68kcal1.5g13.3g0.5g6.3g
Peruna (vanha, kuorittu)500g411kcal9g88.1g0.5g5g
Paprika, punainen375g96kcal3.4g17.3g1.5g7.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Jauheliha, sika-nauta 500g1108kcal87.6g0g85.1g0g
Heinz ketsuppi63g64kcal0.6g14.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3890g3641kcal211.8g293.2g176.4g46.4g
Valittu annoskoko1945g1821kcal105.9g146.6g88.2g23.2g
Annoskoko puolitettuna973g910kcal53g73.3g44.1g11.6g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926