Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 280g297kcal11.2g54.3g2.5g4.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 467g482kcal16.1g84.1g5g13.5g
Salaatti, jäävuori tuore234g23kcal2.6g1.9g0.5g2.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)19g3.7kcal0g1.2g0g0g
Tonnikala vedessä 432g451kcal97g0g6.5g0g
Purjosipuli 164g37kcal3g3.9g0.3g3.4g
Omena, keskikokoinen 200g327g111kcal0.7g23.2g1g5.9g
Persilja 23g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g2826kcal261.8g337.8g31.6g63.8g
Valittu annoskoko1946g1413kcal130.9g168.9g15.8g31.9g
Annoskoko puolitettuna973g707kcal65.5g84.5g7.9g16g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211