Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 560g926kcal93.8g0g61.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 68g177kcal18.4g0g11.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g900g315kcal16.2g57.6g1.8g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3896g5836kcal272.8g139.2g470g57.6g
Valittu annoskoko1948g2918kcal136.4g69.6g235g28.8g
Annoskoko puolitettuna974g1459kcal68.2g34.8g117.5g14.4g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481