Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu320g403kcal35.2g1g28.8g0g
Sokeri 319g1294kcal0g318.4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 250g1332kcal0.8g0.9g150g0g
Maito,kevyt (valio) 100g250g115kcal8g12g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.3g5.9g17.1g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3898g9958kcal193g1409.4g377.6g42.8g
Valittu annoskoko1949g4979kcal96.5g704.7g188.8g21.4g
Annoskoko puolitettuna974g2490kcal48.3g352.4g94.4g10.7g
Arvot/100g100g256kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287