Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g2053g6776kcal328.5g1273.1g41.1g123.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1027g2875kcal195.1g0g225.9g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1.1g4.4g
Lihaliemikuutio Maggi57g158kcal5.1g4g13g0.1g
Vesi1027g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2567g770kcal25.7g154g5.1g25.7g
Jauhelihamauste, annos 15g26g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu103g107kcal8.1g16.7g0.6g2.2g
Sipuli (kuorittu)1027g277kcal13.3g49.3g2.1g17.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2053g3491kcal390.1g0g205.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos51g370kcal0.3g0.3g41.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29711kcal1934.6g2999.8g1071.2g346.2g
Valittu annoskoko10000g14856kcal967.3g1499.9g535.6g173.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7428kcal483.7g750g267.8g86.6g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957