Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6568g10903kcal1247.9g0g656.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso328g49kcal3.3g6.9g0.7g4.9g
Rypsiöljy 443g3921kcal0g0g443.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1888g6373kcal226.6g0g698.7g0g
Sipuli (kuorittu)657g177kcal8.5g31.5g1.3g11.2g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 66g211kcal9.7g12g8.5g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43269kcal2992g100.8g3618.8g81.4g
Valittu annoskoko10000g21634kcal1496g50.4g1809.4g40.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10817kcal748g25.2g904.7g20.4g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127119