Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka9g83kcal0g0g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g19g33kcal0g1.8g0g0g
Mustikka57g19kcal0.3g3.6g0.2g1.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)9g35kcal1.3g5.2g0.8g1g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g863kcal19.2g121.6g25.8g8.4g
Valittu annoskoko195g431kcal9.6g60.8g12.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna98g216kcal4.8g30.4g6.5g2.1g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956