Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g15g54kcal2g10.4g0.5g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaurahiutale 10g38kcal1.5g5.7g0.7g1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g25g14kcal2.3g1.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä, rainbow46g46kcal9.3g0.2g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g653kcal44.2g74.6g19g7.6g
Valittu annoskoko195g326kcal22.1g37.3g9.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna98g163kcal11.1g18.7g4.8g1.9g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.1g4.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499