Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 77g26kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Mansikka 43g20kcal0.2g3.6g0.1g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g65g254kcal0g63.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g600kcal1.4g143.4g0.4g3.8g
Valittu annoskoko195g300kcal0.7g71.7g0.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna98g150kcal0.4g35.9g0.1g1g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463