Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Voi 33g239kcal0.4g0.1g26.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g25g151kcal5.2g1.7g13.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g8.2g0.8kcal0.1g0g0g7g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1.6g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0g0g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g1110kcal33g10.4g104.4g17.6g
Valittu annoskoko195g555kcal16.5g5.2g52.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna98g278kcal8.3g2.6g26.1g4.4g
Arvot/100g100g285kcal8.5g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597