Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g50g74kcal10.1g0.9g3.2g0g
Fetajuusto (Pirkka)25g69kcal4g0.2g5.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 10g39kcal0.2g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g448kcal31g19g26.8g1.8g
Valittu annoskoko195g224kcal15.5g9.5g13.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna98g112kcal7.8g4.8g6.7g0.5g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772