Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer43g222kcal1.7g24.1g12.9g2.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)16g116kcal0.2g0.6g12.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g77kcal0.4g0.6g8.2g0g
Sokeri4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Marianne crush 150g16g69kcal0.2g13.9g1.4g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.4g20kcal1g0.6g1.2g1.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g29g99kcal0.6g22.7g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g1472kcal15.8g162.8g83.4g12.4g
Valittu annoskoko195g736kcal7.9g81.4g41.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna98g368kcal4g40.7g20.9g3.1g
Arvot/100g100g377kcal4.1g41.7g21.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497