Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g150g1320kcal0g0g150g0g
Viinietikka 3.8g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g2759kcal10.4g0.2g308.4g0g
Valittu annoskoko195g1380kcal5.2g0.1g154.2g0g
Annoskoko puolitettuna98g690kcal2.6g0.1g77.1g0g
Arvot/100g100g707kcal2.7g0.1g79g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495