Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu97g122kcal10.7g0.3g8.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3g11kcal0g2.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g28g169kcal6.8g1.9g15.2g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.9g7.1kcal0g1.8g0g0g
Mantelilastu (A la meira)26g158kcal6.3g1.7g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g1338kcal48.8g19.4g119.4g0g
Valittu annoskoko195g669kcal24.4g9.7g59.7g0g
Annoskoko puolitettuna98g335kcal12.2g4.9g29.9g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g5g30.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345