Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g404kcal27.8g13.4g26g4.6g
Valittu annoskoko195g202kcal13.9g6.7g13g2.3g
Annoskoko puolitettuna98g101kcal7g3.4g6.5g1.2g
Arvot/100g100g104kcal7.1g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452