Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g31g44kcal0.9g0.6g4.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g9g23kcal1.5g0.2g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.8g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g545kcal48g7g35g1.4g
Valittu annoskoko195g272kcal24g3.5g17.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna98g136kcal12g1.8g8.8g0.4g
Arvot/100g100g140kcal12.3g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339