Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g453kcal18.1g5g40.7g0g
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Emmental, punaleima 17%47g137kcal16g0g8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g1387kcal85.8g12.8g111.6g0g
Valittu annoskoko195g693kcal42.9g6.4g55.8g0g
Annoskoko puolitettuna97g347kcal21.5g3.2g27.9g0g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526