Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g52g24kcal1.2g3.1g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g24g27kcal1.7g4.7g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g204kcal11g31.6g2.2g7.4g
Valittu annoskoko195g102kcal5.5g15.8g1.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna98g51kcal2.8g7.9g0.6g1.9g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946