Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 170g217kcal36.7g0g7.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g5g17kcal0.5g3.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g488kcal75g10.6g16g1.2g
Valittu annoskoko195g244kcal37.5g5.3g8g0.6g
Annoskoko puolitettuna98g122kcal18.8g2.7g4g0.3g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286