Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 121g98kcal1.9g20.4g0.1g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 71g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g258kcal4.6g44.4g5g8.2g
Valittu annoskoko195g129kcal2.3g22.2g2.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna98g65kcal1.2g11.1g1.3g2.1g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773