Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 52g18kcal1.6g2.5g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Margariini 80 % laktoositon 18g127kcal0.1g0g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g1102kcal26.8g168.6g33g7.4g
Valittu annoskoko195g551kcal13.4g84.3g16.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna98g276kcal6.7g42.2g8.3g1.9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.2g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250