Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
CousCous, keitetty 100g22g40kcal1g7.4g0.9g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%22g13kcal0.7g1.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g40kcal3.1g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g417kcal32g26.2g20.2g4g
Valittu annoskoko195g208kcal16g13.1g10.1g2g
Annoskoko puolitettuna98g104kcal8g6.6g5.1g1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338