Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g51g138kcal8.2g0g11.7g0g
Lohifilee 131g257kcal24.5g0g17.7g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.5g1.9kcal0g0.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 8.8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g801kcal66g1.2g59.2g1g
Valittu annoskoko195g401kcal33g0.6g29.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna98g200kcal16.5g0.3g14.8g0.3g
Arvot/100g100g205kcal16.9g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391