Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.6g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g55g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g33g78kcal4g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g4.4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g254kcal11g17.6g13.6g1.6g
Valittu annoskoko195g127kcal5.5g8.8g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna98g64kcal2.8g4.4g3.4g0.4g
Arvot/100g100g65kcal2.8g4.5g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876