Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)175g410kcal34.4g7.5g27.2g0g
Ruohosipuli, tuore18g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g846kcal69.2g16.6g56.4g0.4g
Valittu annoskoko195g423kcal34.6g8.3g28.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna98g212kcal17.3g4.2g14.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.3g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155