Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g190kcal12g5.6g11.8g4.2g
Valittu annoskoko195g95kcal6g2.8g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna98g48kcal3g1.4g3g1.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.4g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114169