Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen31g45kcal6.3g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g11g37kcal0.6g8.1g0.2g0.2g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 22g8.5kcal0.7g0.6g0.3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.9g42kcal0g0g4.8g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g397kcal20.4g35.2g19.2g4.4g
Valittu annoskoko195g199kcal10.2g17.6g9.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna98g99kcal5.1g8.8g4.8g1.1g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230179