Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%100g139kcal19g0g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,331g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g437kcal54.4g5.2g21.6g0.6g
Valittu annoskoko195g218kcal27.2g2.6g10.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna98g109kcal13.6g1.3g5.4g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.9g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161701