Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g42kcal1.5g0g4.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g506kcal10.8g7.8g47.8g2.2g
Valittu annoskoko196g253kcal5.4g3.9g23.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna98g127kcal2.7g2g12g0.6g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412