Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk35g9kcal0.2g1.9g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g35g60kcal6.7g0g3.5g0g
Ketsuppi, Heinz4.4g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g217kcal16g18.6g7.8g3.8g
Valittu annoskoko196g108kcal8g9.3g3.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna98g54kcal4g4.7g2g1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.8g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019