Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%63g132kcal11.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore39g3.9kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen20g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku 23g2.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Feta Patros 200 g16g37kcal2.5g0.1g3g0g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili Ingman 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g415kcal30g6g25.4g2.4g
Valittu annoskoko196g207kcal15g3g12.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna98g104kcal7.5g1.5g6.4g0.6g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271