Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g78g226kcal8.6g42.9g2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g62g100kcal1.3g2.4g9.4g0.1g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g780kcal29g93.8g31.4g1.2g
Valittu annoskoko196g390kcal14.5g46.9g15.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna98g195kcal7.3g23.5g7.9g0.3g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551