Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 19g71kcal2.3g0g6.9g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g38g98kcal1.1g0g10.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g19g41kcal1.9g0g3.8g0g
Kalkkuna 38g74kcal11.8g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g618kcal35.6g9g47.6g3g
Valittu annoskoko196g309kcal17.8g4.5g23.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna98g155kcal8.9g2.3g11.9g0.8g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150