Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Kidneypapu, suolaliemessä59g65kcal4.6g10.6g0.3g4.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 35g113kcal9.4g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika vihreä 24g5.1kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g448kcal29.8g31g21.8g13.2g
Valittu annoskoko196g224kcal14.9g15.5g10.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna98g112kcal7.5g7.8g5.5g3.3g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826