Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka45g137kcal4.4g27.5g0.9g6.8g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g275kcal8.8g55g1.8g13.6g
Valittu annoskoko196g137kcal4.4g27.5g0.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna98g69kcal2.2g13.8g0.5g3.4g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14.1g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742