Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g14g49kcal3.9g0.3g3.7g0g
Pirkka salsadippi medium25g15kcal0.2g3.3g0.1g0.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g28g34kcal0.8g1.4g2.8g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)42g11kcal0.4g1.8g0.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g56g42kcal9.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g345kcal30.4g16.4g18g1g
Valittu annoskoko196g173kcal15.2g8.2g9g0.5g
Annoskoko puolitettuna98g86kcal7.6g4.1g4.5g0.3g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155