Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g168kcal0g0g18.7g0g
Porkkanaraaste 200g56g15kcal0.3g3g0.1g1.4g
Tomusokeri 1dl=60g14g56kcal0g14g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 28g81kcal3.1g0.8g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g1120kcal16.2g132.6g57g5.4g
Valittu annoskoko196g560kcal8.1g66.3g28.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna98g280kcal4.1g33.2g14.3g1.4g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.9g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696